يكي از وعدههاي دولت تدبير و اميد در جريان برگزاري يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، احياي سازمان مديريت و برنامه ريزي بود كه اين امر پس از يكسال محقق شد. احياي اين سازمان در يكصد و شصت و هشتمين جلسه شوراي عالي اداري به تصويب رسيد و ۲۶ آذرماه ۱۳۹۳ از سوي رئيس جمهور رسما ابلاغ شد.
در متن اين تصويب نامه تصريح شده كه در راستاي فراهم آوردن اقتضائات راهبري توسعه كشور، طراحي زيرساختها و رصد توسعه پايدار و متوازن، سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور ايجاد ميشود كه وظيفه اين سازمان در سطح استانها برنامه ريزي، بودجه ريزي، توسعه مديريت و سرمايه انساني، فني، نظارت و تدوين سياستهاي برنامهاي استاني در چارچوب سياستهاي عمومي كشور خواهد بود.
سازمان مديريت و برنامهريزي استان خراسان جنوبی نيز فراتر از بخشينگري و جزئينگري، متعهد و ملزم به نگاه راهبردي و كلان به منافع ملي و استان بوده بطوريكه هم اكنون اين سازمان ضمن بازيابي ماموريتهاي كلان خود نيازمند افزايش مشاركت و بهرهمندي حداكثري از نظرات نخبگان، صاحبنظران، كارشناسان و نيز عموم مردم است.
بديهي است استفاده از تمامي ابزارهاي موجود ارتباطي و اطلاع رساني شرايط مناسب را به منظور اجراي برنامهها و روندهاي توسعهاي در استان بر بستر مشاركت مردمي و آگاهي عمومي فراهم خواهد نمود كه اين موضوع، اهميّت نقش رسانهها و نيز پايگاههاي اطلاع رساني و اطلاعاتي را مضاعف نموده است.
بيترديد در اين مسير برقراري كانالهاي فعال دوسويه ارتباطي با مخاطبان، محملي است تا دست اندركاران سازمان مديريت و برنامه ريزي استان را در راه ترسيم چشم انداز مطلوب مبتني بر الگوي اسلامي – ايراني پيشرفت مبتني بر تفاهم مشترك با مخاطبان و نيل به همدلي ياري رسانند.